Toegevoegd
aan je winkelwagen

Maak kennis met Sjaak!

Foto bij

Hoi! Ik ben Sjaak en inmiddels al 13 jaar onderdeel van De Sterkerij!

Ik zorg ervoor dat alles spik en span is! Of het nu gaat om het schoonhouden van de wc's of het netjes maken van de kantine en keuken, ik ben overal inzetbaar.

Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag zorg ik ook voor een brandschoon pand bij Akor, samen met mijn collega's Amy en Casandra. Tussendoor help ik nog met inpakken bij de Weverij.

Voor mij is de Sterkerij alles. Eerder was ik werkzaam bij Soweco in Almelo, maar ik besloot toch hier te solliciteren. Binnen 5 minuten werd ik teruggebeld en kon ik beginnen. Het voelde als een warm bad: je mag hier jezelf zijn en iedereen kijkt naar elkaar om.

Een van mijn leukste momenten bij De Sterkerij vond ik heel bijzonder. Ik was 40 jaar in dienst in Almelo, maar toen werkte ik eigenlijk al bij de Sterkerij. Ondanks dat ik al hier werkte, hebben ze toch mijn jubileum met mij gevierd. Een echte verrassing, want ik wist van niks!

Ik keek heel erg uit naar de verhuizing naar het nieuwe pand. Dat is inmiddels gebeurt en het is echt leuk dat we met z'n allen in één pand zitten!

Wisten jullie dat ik ook graag zing? Ik zit zing namelijk bij het Rijssens mannenkoor. We oefenen elke week en hebben 3x in de week een optreden, dus wie weet heb je mij al eens horen zingen!

✍ Sjaak

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau