Toegevoegd
aan je winkelwagen

Samenwerking met Roosdom Tijhuis

Foto bij

Bij de Sterkerij werken we samen met verschillende bedrijven, waaronder Roosdom Tijhuis. We spraken met hen over hun bedrijf en onze samenwerking.

Roosdom Tijhuis bestaat al 90 jaar en begon ooit als metselbedrijf, opgericht door de heer Roosdom. Later sloot ook de heer Tijhuis aan, en Roosdom Tijhuis ontwikkelde door de jaren heen van een gespecialiseerd metselbedrijf naar een allround bouwbedrjjf.  Het besluit om zelf gronden te verwerven in toekomstige uitbreidingsplannen zorgde voor een gestage groei van de onderneming. Roosdom Tijhuis werd een ontwikkelende bouwer.

Tegenwoordig werkt Roosdom Tijhuis met een vast concept waarbij huizen op een gestandaardiseerde manier worden gebouwd. Dit prefab-systeem stelt hen in staat om op een heel efficiënte en klantgerichte manier diverse woningtypes te creëren. Het resultaat is allesbehalve standaard. Roosdom Tijhuis is een familiebedrijf met een sociaal karakter, korte lijnen en een nuchtere benadering.

“De samenwerking met de Sterkerij begon meer dan vijf jaar geleden met de afname van kerstpakketten. Sinds 2020 werken eerst Heidi en later Jan bij ons. We hadden namelijk een aantal taken waarvoor niemand zich verantwoordelijk voelde. Toen kregen we het advies om contact op te nemen met de Sterkerij. Zo gezegd, zo gedaan. En nu, vier jaar later, kunnen we ons niet meer voorstellen hoe het zou zijn zonder Jan.

Jan maakt de auto’s schoon, ruimt het papier op, vult de printers aan en is altijd bereid om nog wat te bezorgen. Kortom, wij zijn heel erg blij met deze versterking,” aldus Daan en Annemiek. We zien ook regelmatig een bestelling in onze keuken binnenkomen vanuit Roosdom Tijhuis, vaak als zij tijdens lunchtijd bezoek hebben.

Daan, die het meeste contact heeft met de Sterkerij, is erg tevreden over de samenwerking en communicatie. “Het is mooi om Jan te zien opbloeien binnen onze organisatie en we zien hem echt als een van ons. Jan doet gewoon mee met het darttoernooi en krijgt net als alle andere collega’s een kerstpakket. Hun werk is efficiënt, en dat beseft iedereen hier. Een van de mooiste herinneringen die wij hebben, was toen Jan 40 jaar in dienst was bij de Sterkerij. Het was prachtig om de betrokkenheid vanuit de Sterkerij te zien en dat wij bij dat feestje mochten zijn.

Wij zijn ook erg blij en tevreden met de samenwerking en kijken uit naar nog veel mooie jaren!

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau