Toegevoegd
aan je winkelwagen

Samenwerking met het Kaaspakhuis

Foto bij

1 van onze vaste leveranciers; Kaaspakhuis!

Zo’n 8 jaar geleden startte Ruud met het Kaaspakhuis. In 2019 opende hij zijn tweede filiaal in Almelo. En dat allemaal met de formule van het Kaaspaakhuis: een vaste prijs voor alle kazen! Maar dat is niet het enige wat ze verkopen; daarnaast hebben ze nootjes, zuivel, worst, eieren en cadeaupakketten.

Door de jaren heen levert Kaaspakhuis aan diverse horecabedrijven en bedrijfskantines. Henk, van de Sterkerij, was vaste klant bij het Kaaspakhuis. Ze raakten in gesprek met elkaar en zo is het balletje gaan rollen. Nu zo’n 3 tot 4 jaar later, leveren zij alle kaassoorten aan onze keuken. Daarnaast bestellen ze jaarlijks hun kerstpakketten bij ons en helpen ze mee met het verpakken als het te druk is.

We vroegen aan Ruud was hij van de Sterkerij als leverancier vindt. “Het is zo’n warm welkom als je daar binnenkomt, ze zijn enthousiast, vriendelijk en behulpzaam. Eigenlijk heb ik wel met iedereen uit de keuken te maken. Het is fijn dat we korte lijntjes via WhatsApp hebben; de bestellingen zijn altijd op tijd.”

Ruud, heb je nog wat toe te voegen? “Vooral zo doorgaan!” zegt hij.

Bedankt voor de mooie woorden Ruud! Wij zijn ook super tevreden met de samenwerking en niet te vergeten de service en kwaliteit van jullie overheerlijke producten.

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau